AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş

Renesmee Hyra

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Renesmee Hyra

Renesmee Hyra Empty
MesajKonu: Renesmee Hyra   Renesmee Hyra EmptyPerş. Ara. 27, 2012 6:10 pm

1. Seçilmek istediğiniz bina(-lar): Fark etmez.
2. Sınıf: V.Sınıf
3. Kan Durumu: Melez
4. Karakteriniz ve Geçmişi: Renesmee ailesini büyük bir trajedi içerisinde kaybetmiştir. Geriye bir tek abisi ve o kalmıştır. Hogwarts'a geldiği günden beri onuda görememektedir. Kısaca aile bağı yoktur, tek başınadır. Hogwarts'tan mezun olunca kendi başının çaresine bakmak zorundadır. O yüzden derslerine sarılmak ister. Renesmee, insanlarla pek konuşmayı sevmez, yalnız bir tiptir. Onun yanına yaklaşan olmadığı takdirde asla kimseye yanaşmaz. Kendi başımın çaresine kendim bakarım edası ile kimseden yardım bile istemez. Burnu havadadır, en iyisini ben bilirim demekten asla yorulmaz.

Not:Karekterin kurgusu oturunca değişmeler olabilir.
-Ayrıca; burada ben devreye giriyorum. Öhöm, Dora ben Very Happy Bu ufaklık benim öz be öz babamın kızı olmakta Very Happy Örnek Rp için birazcık sıkışık zamanı, ufaklık üniversiteye hazırlanıyor da. Razz Ben garantisini veriyorum, ilk rp sitesi olacak onuda söyliyim. Ama kompozisyon yarışmalarında birinciliği dahi vardır. Yinede tabi yaz derseniz el mahkum oturup yazacaktır.(:

Renesmee Hyra

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası