|
Yazar | Mesaj |
---|
Edmond Dantes
RP Yaşı : 30 Mesaj Sayısı : 183 Gerçek Adı : Bö!
| Konu: Sir Edmond Dantes Ptsi Mart 28, 2011 9:56 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]1972 yılının soğuk bir sonbaharında dünyaya gözlerimi açtım. Ama dünyaya geldiğimi ikinci kez onu gördüğümde anladım. Vera Tudor, hayatımın aşkı. Onu asla bırakmam. Genel olarak sanatçı ruhlu bir kişiyimdir. Uzun yıllar boyunca gitar çaldım ve şarkı söyledim. Rock müziğine aşığımdır. İkinci aşkım müzik'tir. Bira favori içeceğimdir. Araba kullanmaya bayılırım. Prosche, kişiliğimin araba olarak yansımasıdır belki de. Şiirsel konuşurum. Çoğu zaman şizofren olduğum sanılır... Ahh, bir de York Dükü'yümdür. Bu yüzden bana kısaca "sir" diyebilirsiniz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son Edmond Dantes tarafından Paz Nis. 10, 2011 1:07 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Edmond Dantes
| Konu: Geri: Sir Edmond Dantes Ptsi Mart 28, 2011 9:58 pm | |
| İlişkiler[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Christopher Keith Irvine Brighton'daki destansı bir konser sırasında tanışmıştık onunla. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Vera Tudor Hayatımın fon müziği... Lepiska saçlı'm. ruhum diğer yarısı. Onun hakkında kelimeler kifayetsiz. Kısacası; "She's my life" [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]John Dillinger Sihir Bakanı. Onunla yaptığım röpörtajlarla haşır neşir oluyorum. Beni pek sevmez. Nedenini bilmiyorum... Aslında Rock müzik dinlediği için onunla anlaşabilirdik... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Elisa Pearce Bir ara konserime gelmişti. Daha sonra sahne arkasında konuştuğumuzda Rock müziğe gerçekten ilgisi ve yeteneği olduğunu gördüm. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Summer Abbot Ahh Summer, ilk aşkım. Gençlik rüyam. Ona karşı hep platonik olmuşumdur. Bir türlü gerçek hislerimden bahsedemedim ona...
En son Edmond Dantes tarafından Paz Mayıs 01, 2011 1:32 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi |
|
| |
Christopher Keith Irvine
RP Yaşı : 40 Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 27
| Konu: Geri: Sir Edmond Dantes Ptsi Mart 28, 2011 10:07 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Edmond'un kendisi de Rock müzik meraklısı olan eski bir dostu. Dostlukları Brighton'daki bir konserde aynı sahneyi paylaşdıkları güne dayanıyor. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
|
| |
Vera Dantes
RP Yaşı : 27 Mesaj Sayısı : 452 Gerçek Adı : Didem
| Konu: Geri: Sir Edmond Dantes Ptsi Mart 28, 2011 10:29 pm | |
| kurgumuz belli. ben senin patunyanım. sen benim hayatımın fon müziğisin. "It's my life." [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
|
| |
Richard P. Vincent
RP Yaşı : 30 Mesaj Sayısı : 445 Gerçek Adı : #...# Yaş : 27
| Konu: Geri: Sir Edmond Dantes Çarş. Mart 30, 2011 7:25 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tek ortak noktanımız Rock müzik takılıyor olmamız olabilir. Ama genel kurguyu soracak olursan, kötü başladık kötü devam eden birşey işte... |
|
| |
Elisa Pearce
RP Yaşı : 25 Mesaj Sayısı : 142 Gerçek Adı : MeLiSsa
| Konu: Geri: Sir Edmond Dantes Perş. Mart 31, 2011 4:12 pm | |
| Elisa Pearce [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Rock müzik ortak noktamız olsun. Bir barda tanışmış olabilirz yada rock konserinde falan takıl kafana göre |
|
| |
Edmond Dantes
| Konu: Geri: Sir Edmond Dantes Cuma Nis. 01, 2011 5:30 pm | |
| |
|
| |
Mikhaîl Jovovich
RP Yaşı : 17. Mesaj Sayısı : 78 Gerçek Adı : S. #5
| Konu: Geri: Sir Edmond Dantes Salı Nis. 05, 2011 7:46 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Isabelle Demonceaux Ne biliyim. Tarafım karanlık. Vampirim. Eğlenmeyi seven dımtıs dımtıs taş bir karı Belle. Ayrıca bale yapıyor. (Sanki bir önemi var, ha!) |
|
| |
Elisa Pearce
RP Yaşı : 25 Mesaj Sayısı : 142 Gerçek Adı : MeLiSsa
| Konu: Geri: Sir Edmond Dantes Cuma Nis. 08, 2011 8:31 pm | |
| |
|
| |
Crystal Morrison
RP Yaşı : on altı Mesaj Sayısı : 354 Gerçek Adı : İlay
| Konu: Geri: Sir Edmond Dantes Cuma Nis. 08, 2011 8:35 pm | |
| |