|
|
Yazar | Mesaj |
---|
| Konu: Anastacia Bouviér Ptsi Haz. 11, 2012 11:30 am | |
| Merhabalar efendim, merhabalar. Adım Anastacia Bouveir ve bir Gryffindor'um. Bu yazımızın amacına gelelim ve sizi şurdan alalım... Her şey soğuk bir pazar günü başladı. Yaklaşık 4 yıl önce... Elflerimiz kahvaltıyı hazırlamıştı. Ailemin tek çocuğu olarak ben de yatağımda solucan gibi kıvrana kıvrana pazar sabahının keyfini çıkarıyordum. Hevesimi fazlasıyla alıp karnım acıktığında aşağı indim. Yemek odasına girdiğimde annemle babam bana kocaman kocaman olmuş gözlerle bakıyorlardı. Daha ne oldu ne bittiye gelmeden elime Hogwarts mektubu tutuşturuldu ve işte benim hikayem böyle başladı. Çok da bir meret değildir ya, yine de anlatmayı pek severim. &İroni KraliçesiAnastacia Bouveir, denilince kendi aklıma çelişki gelir. Ya da şöyle diyelim, kendimi "ironi" olarak tanımlayabilirim. Size söylediğim bir sözü yarın tam tersi olarak söyleyebilirim, ama inanın ikisinin içinde de bir doğruluk vardır. En iyisi şöyle bir örnek vereyim... Aramızda konuşurken erkekleri hiç sevmediğimi söylerim, neden? Çünkü hiç sevmiyorum. Ama karşıma bir erkek geldiğinde melek gibi davrandığımı görebilirsiniz, neden? Çünkü Bakire Kraliçe olarak ölmek istemiyorum. Haklı değilsem siz söyleyin. &Değişken Bir ŞeyEvet, son derece değişken bir kişiliğe sahibim. Nasıl diye bakarsak; beni bir gün Şeker Kız Candy(bir muggle çizgi filmi) olarak öbür gün de "Oğlum-şu-kız-bak-lan" olarak görebilirsiniz. Saygı ve sevgilerimle. &Crazy Bitchİmzamdaki spoilerı hala görmediniz mi? Bir Gryffindor olmam, kişilerin arkasından iş çevirip ölümüne dedikodu yapmayacağım manasına gelmiyor. Ve birazcık mantıklı da düşünürsek Gryffindor cesurluluğu, benim bu özelliğime epey katkıda bulunabilir. Yani beni engelleyen hiçbir şey yok.
En son Anastacia Bouveir tarafından Ptsi Haz. 11, 2012 12:50 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
| Konu: Geri: Anastacia Bouviér Ptsi Haz. 11, 2012 11:31 am | |
| - Iconlar:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İlişkiler Melanié Phoénix&[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Benden bir yıl küçük olmasına rağmen en yakın gördüklerimden. Onunla karaoke yaparken tanışmıştım. Ve bu garip bir tanışma tarzı, bunu biliyorum. Zaten biz de normal değiliz. Ben ona Phomel derim ve genellikle de birbirimize "Ruh öküzüm" diye hitap ederiz. Öyle garip garip bakmasanıza! &Aleksandra Targaryen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Iron Mask konserine işsiz güçsüz, ayrıyetten arkadaşsız gittiğimde tanıştığım şeker mi şeker bir insan. Aklıma estiğinde son derece heyecanlı maceralara çıkabildiğim bir dost. Asla ayrılmam dediklerimden. Francisco Auésten&[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bir avuç kendini bir şey sanan Slytherinli'den biri olan bu mahluk, bir yandan da Phomelim'in platonik olarak aşık olduğu kişidir. Ne kadar uğraşsam da onu bu fikirden vazgeçiremedim. Bu çocuktan, kişiliğime aykırı bir biçimde, iliklerime kadar nefret ediyorum. Umarım bir gün " Fıransizko" ile yalnız başıma karşı karşıya gelebilirim. &Edgard Davin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sanırım tanıtmama gerek yok, ha? Onu kim tanımaz?! Edgard Davin! Ama şu küçük, minik, miniminicik ayrıntıyı vermeden geçemeyeceğim... Konserleri için Iron Mask'e yaptığım afişten dolayı bütün hepsiyle bir akşam yemeği yemiştim. Bu onun hakkında bir sürü şey öğrenmeme sebep oldu. Merlin aşkına... ONU SEVİYORUM!Kathleen Hart&[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kelimelerle anlatamayacağım bu taş varlık zaman zaman oturup beraber ağladığım, zaman zaman da beraber sınırlarımı aşıp kendimden geçtiğim cadıdır. Canımın içidir kısacası. İhtiyacım olduğunda her an yanımdadır. &Bastet Thomas[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Galiba çok fazla kelimeye ihtiyacım yok bu şahsiyeti anlatmak için. Bu da Dolgun Dudak'ın da içinde olduğu bir avuç sorunlu Slytherinli'den birisi. Dolayısıyla ölümüne düşmanım oluyor. Holly Bianca Lammer&[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Fransizkonun yakınlarından biri olan bu küçük-dağları-ben-yarattım hanımefendisi iliklerime kadar nefret ettiğim diğer bir Slytherinli. Elime verseler bir kaşık suda boğabilirim. Özellikle Phomel'i de sevmemesi, o gösteririm-de-veririm-de cadısını boğmam için başka bir sebep. Clary Bernstein&[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Gryffindor Bina Başkanı olan bu güzel kız Hogwarts'ta en sevdiğim cadılardan biridir. Belki de Gryffindor olmasının bunda büyük bir etkisi vardır, emin değilim. Özellikle de gereğinden fazla yardımsever oluşunu severim, bana annemi hatırlatır. Onu özleyeceğiz, hepimiz. &Reyna Lana Regina[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Pek yakın olmasam da öyle böyle severim bu tatlı kızı. &Nymeria Arya Stark[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Beni deli ettiği günü hatırlıyorum da, en başta ondan nefret etmiştim. Sadece dedikoduları dinleyerek üzerime yürümüştü. Neyse ki sonra her şeyi anlattım ve tatlıya bağladık. Hatta o kadar tatlıya bağlamıştık ki bütün gece ortak salonda konuştuğumuzu hatırlıyorum. Gerçekten çok değerli bir dostum.
En son Anastacia Bouviér tarafından Cuma Ara. 07, 2012 9:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 22 kere değiştirildi |
|
| |
Clara Carlevaro
RP Yaşı : 18 Mesaj Sayısı : 1791 Gerçek Adı : Selis Yaş : 27
| Konu: Geri: Anastacia Bouviér Ptsi Haz. 11, 2012 11:47 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kurgumuz belliii, bir şeyler eklersin sen dee |
|
| |
| Konu: Geri: Anastacia Bouviér Ptsi Haz. 11, 2012 12:06 pm | |
| Koyduuuum |
|
| |
| Konu: Geri: Anastacia Bouviér Ptsi Haz. 11, 2012 7:49 pm | |
| Kurguda ruh öküzü olabilir miyiz bilemiyorum. sadfggasdf. Ekle bi şeyler. Abla gibi değil ama, yiter çok küçük hissediyorum. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
|
| |
| Konu: Geri: Anastacia Bouviér Ptsi Haz. 11, 2012 8:06 pm | |
| Yaptııığm Artık resmi olarak ruh öküzleriyiz |
|
| |
Dimitri V. Raskolnikov
RP Yaşı : 15 Mesaj Sayısı : 730 Gerçek Adı : M. ÇantaEşyalar: Evcil Hayvan:
| Konu: Geri: Anastacia Bouviér Çarş. Haz. 13, 2012 6:48 pm | |
| Hımm. Sanırıım bir şeyler ayarlayabiliriz Aklımda bir şey yok ama sanırım düşman olacağız. Gry'ı pek sevmiyor Fran. Lejantıma bakına bilirsin. Fran hakkında bilgin olur |
|
| |
| Konu: Geri: Anastacia Bouviér Çarş. Haz. 13, 2012 7:10 pm | |
| Phomel sana platonik aşıkmış, onun üzerinden bir şeyler uydurdum Gerçi ona sormadım ama, isminin geçmesine bir şey demez |
|
| |
| Konu: Geri: Anastacia Bouviér Çarş. Haz. 13, 2012 7:12 pm | |
| Asdfdgdfhgh. Dolgun dudak iyiymiş |
|
| |
| Konu: Geri: Anastacia Bouviér Çarş. Haz. 13, 2012 7:15 pm | |
| Ben buldum, nasıl iyi olmasın Ayrıca Fıransizconun kendisi de beğenir diye düşünmüştüm |
|
| |
| |
| |
Dimitri V. Raskolnikov
| Konu: Geri: Anastacia Bouviér Çarş. Haz. 13, 2012 7:31 pm | |
| AMA BANA hAKARET bu bEN yakışıklı biriyim |
|
| |
| Konu: Geri: Anastacia Bouviér Çarş. Haz. 13, 2012 7:34 pm | |
| Ah, üzgünün Fran. Bu hakaretten sonra ben bile soğudum senden. |
|
| |
| Konu: Geri: Anastacia Bouviér Çarş. Haz. 13, 2012 7:34 pm | |
| Phomel Ben her türlü seni ezmesini bilirim Dolgun Dudak, yersen gülüm Bana bırakmayacaktın kurguyu |
|
| |
Dimitri V. Raskolnikov
| Konu: Geri: Anastacia Bouviér Çarş. Haz. 13, 2012 7:58 pm | |
| |
|
| |
|