|
|
Yazar | Mesaj |
---|
| Konu: Geri: Anastacia Bouviér Çarş. Haz. 13, 2012 8:04 pm | |
| Geri kalanlar yetmedi Phomel kalsın istiyor. Vohoooğ. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Not:Nolur şu resmi kaldır. Midemi kaldırıyor. Ciddiyim, hoş değil. Bu resimdeki bana benziyor mu Fıransizko? Bi de, sana Fıransizko dememe kızmıyorsun değil mi? Gerçi kızsan bile demeye devam edeceğim :lol!: Senle bi ara rp yaparım Dolgun Dudak Çoh eğlenirim |
|
| |
Dimitri V. Raskolnikov
RP Yaşı : 15 Mesaj Sayısı : 730 Gerçek Adı : M. ÇantaEşyalar: Evcil Hayvan:
| Konu: Geri: Anastacia Bouviér Çarş. Haz. 13, 2012 8:06 pm | |
| Açıkçası senin söylediklerinin de pek iç açıcı olduğunu söyleyemem Ayrıca Fıransizko nedir ya. İğrenççç. Müsait olduğumda yapalıım |
|
| |
| Konu: Geri: Anastacia Bouviér Çarş. Haz. 13, 2012 8:07 pm | |
| 3ümüz yapalım mıığğ |
|
| |
| Konu: Geri: Anastacia Bouviér Çarş. Haz. 13, 2012 8:10 pm | |
| BİLİYORUM. Neden sana Fıransizko diyorum sanıyorsun ki :lol!: Phomel... Yarım kalmış cümlelerden hiç hoşlanmam... Yanlış şeyler ifade ediyorlar... Benim için sorun yok. |
|
| |
| Konu: Geri: Anastacia Bouviér Çarş. Haz. 13, 2012 8:12 pm | |
| Oww. Joje bebeğim, afedersin |
|
| |
| Konu: Geri: Anastacia Bouviér Çarş. Haz. 13, 2012 8:19 pm | |
| |
|
| |
Jordoan Lovebad
RP Yaşı : 14 Mesaj Sayısı : 1398
| Konu: Geri: Anastacia Bouviér Çarş. Haz. 13, 2012 9:50 pm | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: Anastacia Bouviér Perş. Haz. 14, 2012 11:16 pm | |
| Öptöm |
|
| |
Roxanne DelacroixVII. Sınıf
RP Yaşı : 17.5 Mesaj Sayısı : 1679 Gerçek Adı : roxy foxy :) ÇantaEşyalar: Evcil Hayvan:
| Konu: Geri: Anastacia Bouviér Cuma Haz. 15, 2012 4:26 am | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bak bakalım kimlerin beraber iconları var. -Ayırmaya üşendim bir göz atarsan görürsün karışık biraz ama- Katie için uğradım tabiki. |
|
| |
Bastet Thomas
| Konu: Geri: Anastacia Bouviér Cuma Haz. 15, 2012 11:45 am | |
| "Bir avuç kendini bir şey sanan Slytherinli'den biri." Bu tanımlama banada uyuyo dsfghjk Düşman işte öyle yaz - Iconlar:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Lejanta bir uğra ama |
|
| |
Holly Challenor
RP Yaşı : 15 Mesaj Sayısı : 728 Gerçek Adı : sanem ÇantaEşyalar: Evcil Hayvan:
| Konu: Geri: Anastacia Bouviér Cuma Haz. 15, 2012 1:03 pm | |
| Francisco'nun yakınlarından biriyim, düşman olabiliriz. İliklerimize kadar nefret ederiz birbirimizden, malum binalar da zıt. Fırsatımız olsa, bir kaşık suda boğabiliriz birbirimizi. Melanié'ye iyi davranmaya çalıştı Holly, Francisco onu da üzmesin diye - bkz: selim'in dedikodusu - ama o onu tersledi, o yüzden Holl de korumaktan vazgeçti, senin ruh öküzüne de gıcık oluyorum yani:D [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ıma bekleriiiiim:D |
|
| |
| Konu: Geri: Anastacia Bouviér Cuma Haz. 15, 2012 10:31 pm | |
| Koydum hepiciğinizi :bounce: |
|
| |
Madison Alexis
RP Yaşı : 14 Mesaj Sayısı : 76 Gerçek Adı : Merve
| Konu: Geri: Anastacia Bouviér C.tesi Haz. 16, 2012 3:20 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Beni de ekleee ^^ Arkadaş, dost ya da tanıdık olabilirs .)) Ayrıca 2. adım Bilge o.O |
|
| |
| Konu: Geri: Anastacia Bouviér C.tesi Haz. 16, 2012 3:26 am | |
| Eklediiim "Bilge" çok güzel değil mi ya Ayrıca bu saatte niye ayaktasın kız sen |
|
| |
Madison Alexis
RP Yaşı : 14 Mesaj Sayısı : 76 Gerçek Adı : Merve
| Konu: Geri: Anastacia Bouviér C.tesi Haz. 16, 2012 3:51 am | |
| 20 yaşındayım, gençlik psikolojisi ^^' Ya sen |
|
| |
|